Home Retail 8 dingen die je nog niet wist over de iPhone!

8 dingen die je nog niet wist over de iPhone!

1252
DELEN
8 dingen die je nog niet wist over de iPhone!

Dat je met een iPhone veel meer kan doen dan alleen maar bellen hoeven we jou als kenner niet te vertellen. Toch zijn er ook een aantal handige trucjes ingebouwd bij de nieuwe modellen van de iPhone, die jij misschien ook niet kent. Heb jij de nieuwe iPhone 11 Pro Max al? Dan weet je dat de ware schoonheid daar van binnen zit. Maar vergeet niet om dit kostbare bezit ook goed aan de buitenkant te beschermen en kies een hoesje voor je iPhone 11 Pro Max dat er echt bij past en overeenkomt met jouw smaak.

1. Schud de verkeerde spelling weg

Als je een fout hebt getypt of je bedenkt nadat je een tekst hebt getypt, kan je die ook verwijderen door gewoon even met je iPhone te schudden.

2. Een lichtsignaal bij oproep

Ben je op een plaats waar veel lawaai is of juist op een plaats waar je stil moet zijn (denk aan een stilte-coupé) en wil je toch een belangrijk telefoontje niet missen, kies dan voor een lichtsignaal. Gewoon even via – Instellingen – Algemeen – Toegankelijkheid.

3. Timecheck

Stel: je ziet een berichtje in een chat op je iPhone dat je even had gemist. Je zou best willen weten op welk tijdstip dat bericht is verstuurd om goed te kunnen reageren, zeker als het je zakelijke telefoon betreft. Is dat lastig? Nee hoor, met je duim naar links swipen en je ziet de tijden waarop berichten zijn verstuurd.

4. Internetpagina terughalen

Als je recent een internetpagina hebt gesloten die je terug wilt halen op je iPhone is dat beslist niet moeilijk. Onderaan staat in het midden een + als je Safari gebruikt. Als je deze langer vasthoudt, krijg je een overzicht van de sites die je onlangs hebt bezocht.

5. De beste wifi vinden

Het is bijzonder irritant als je telkens moet switchen tussen mobiel internet en wifi omdat de verbinding te traag is of soms wegvalt. Laat daarom de iPhone de beste wifi-verbinding voor je zoeken. Dat gaat via – Instellingen – Cellulair. De wifi-assistent zoekt automatisch de beste vetbinding en switcht automatisch. Dat gebeurt echter niet als jij iets aan het downloaden of streamen bent om problemen te voorkomen.

6. De RAM van de iPhone schoonmaken

Druk op de powerknop totdat het bericht verschijnt dat je de iPhone kunt uitzetten. Doe dat echter niet maar hou de homeknop ingedrukt tot het beginscherm weer verschijnt. Je zal meteen merken dat de iPhone weer sneller is na deze schoonmaakbeurt.

7. Bewaar kritische informatie over jezelf

De iPhone beschikt over een noodgevallenpagina. Op deze pagina kan je informatie vermelden die kritisch is voor het geval jou een ongeluk overkomt en deze gegevens je leven zouden kunnen redden. Deze informatie is zonder toegangscode beschikbaar voor wie de telefoon in handen heeft.

8. Weet wat je boven het hoofd hangt

Ben je nieuwsgierig welke vliegtuigen boven je hoofd vliegen op dit moment? Vraag het eens aan Siri. Ze zal je graag een uitgebreid antwoord geven of je doorsturen naar webpagina’s als het luchtruim even leeg is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here