Home Marketing 7 tips voor een representatief bedrijfspand

7 tips voor een representatief bedrijfspand

2415
DELEN
representatief bedrijfspand

Komen er vaak klanten op bezoek, dan is het zaak te zorgen voor een representatief bedrijfspand. Dit is immers een visitekaartje van jouw onderneming. Om indruk te maken op klanten dient een bedrijfspand een verzorgde uitstraling te hebben. Maar hoe zorg je daarvoor?

Een verzorgd exterieur van een bedrijfspand

Klanten, leveranciers en andere bezoekers zien als eerste de buitenzijde van je pand. Je kunt maar een keer een goede eerste indruk maken, dus zorg dat je pand een representatieve uitstraling heeft. Dit kun je realiseren door regelmatig onderhoud, maar ook door het goed herkenbaar te maken. Van dit laatste weet Drukzo alles af. Zij zijn specialist in het bedrukken van diverse zaken voor bedrijven. Hun uitgebreide assortiment met drukwerk bevat onder andere spandoeken, banieren, vlaggen, reclameborden en panelen en stoep- en krijtborden. Welke tips geven zij voor een representatief bedrijfspand?

Buitenreclame

Buitenreclame geeft een nette en verzorgde uitstraling, maakt je pand gemakkelijk herkenbaar voor bezoekers en is tevens reclamemateriaal als je bedrijfspand op een zichtlocatie gevestigd is.

Gevels reinigen

Laat eenmaal per jaar de gevels van het pand behandelen met een hogedrukspuit om vuiligheid en eventuele aanslag zoals mos te verwijderen.

Gevels van baksteen opfrissen

Zijn de gevels uit baksteen opgetrokken? Geef ze dan een goede opfrisbeurt door ze te laten zandstralen en opnieuw te laten voegen.

Zorg voor goede vochtwering

Ontsieren donkere, vochtige plekken de gevels? Dan is het waarschijnlijk nodig te laten kijken naar de mate van vochtwering. Was deze niet in orde maar heb je dit laten verhelpen, dan kun je vervolgens de gevels laten schilderen of stuken.

Kozijnen en deuren laten schilderen

Laat je het pand schilderen, regel dan dat ook gelijk de deuren en kozijnen worden meegenomen. Dit voorkomt niet alleen afbladderend schilderwerk dat slordig en onverzorgd oogt, maar is gelijk een investering in het behoud van het bedrijfspand.

Een nette parkeerplaats

Bij de uitstraling van een bedrijfspand gaat het niet alleen om het pand zelf, maar ook naar de ruimte eromheen. Kijk dus naar het totaalplaatje. Is er een parkeerplaats? Check dan regelmatig of deze nog wel netjes is aangelegd, en er geen losliggende tegels zijn of grote kuilen. Zit er groene of grijze aanslag op de tegels? Laat dit dan verwijderen met een hogedrukreiniger.

Een representatieve entree

Een ander onderdeel van de bestrating vormt het pad dat naar de entree leidt. Ook hier mogen losliggende tegels of kuilen het beeld niet ontsieren. Als er groenstroken rond je bedrijfspand aanwezig zijn, is het belangrijk hier minimaal eens per jaar een tuinbedrijf voor in te schakelen. Zij kunnen dan bomen en struiken snoeien, onkruid wieden en eventueel eenjarige planten vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here