Home Tips 6x handige zakelijke apps voor je mobiele telefoon

6x handige zakelijke apps voor je mobiele telefoon

2197
DELEN
handige zakelijke apps

We werken steeds flexibeler. Zowel op het kantoor, maar ook thuis en onderweg wordt er vaak flink wat werk verzet. In de trein wordt de mobiele telefoon erbij gepakt om nog even snel wat mailtjes te beantwoorden. Of een lunchafspraak wordt ondersteund door handige zakelijke apps op de mobiele telefoon. Het is dan ook steeds vaker dat de privé telefoon ook voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Om jouw mobiele telefoon nu helemaal klaar te maken voor zakelijk gebruik, installeer je deze handige zakelijke apps.

1. Microsoft Office Mobile

We gebruiken Microsoft Office bijna dagelijks. Het is dan ook niet vreemd dat Microsoft ook een mobiele app variant op de markt heeft gebracht. Met de app versie van de populairste en meest gebruikte Office producten is het mogelijk om bestanden te openen en te bewerken. De app is gratis te installeren en gebruiken.

2. LastPass

LastPass biedt de mobiele gebruiker de mogelijkheid om alle wachtwoorden en gebruikersnamen op te slaan. Deze worden in een soort mobiele kluis geplaatst zodat ze veilig opgeborgen zijn. Dit kan bijvoorbeeld in je browser: LastPass vult bij de volgende aanmelding automatisch de gegevens voor je in. Zo hoef je zelf geen wachtwoorden te onthouden.

3. Skype for Business

We kunnen natuurlijk niet meer zonder Skype. Zowel voor nationale als internationale contacten is Skype for Business een veel gebruikte applicatie. Het ondersteunt chatten, online vergaderen en de mogelijkheid tot conference calls. Het is ook volledige geïntegreerd met de Microsoft Office programma’s. Zo kun je de Skype vergaderingen gemakkelijk inplannen via Outlook.

4. Clouds en drives

We werken steeds vaker in clouds en drives. Het is dan ook logisch dat de meest gebruikte cloud opslag als app op je mobiele telefoon komt. Of dit nu de Google Drive, de OneNote of de iCloud is. Voor iedere cloud is er een speciale app. Via deze app heb je direct toegang tot al je privé en je gedeelde documenten.

5. Camscanner

Met de Camscanner app is het mogelijk om visitekaartjes, contracten en andere documenten in te scannen met de camera van je telefoon. De app is namelijk in staat om paginaranden te herkennen en op die manier het bestand te optimaliseren voor afdruk. De app synchroniseert ook direct met de cloud.

6. Todoist

Todoist is een digitaal to-do lijstje. Met deze app heb je overal toegang tot je to-do lijst en kun je zelfs met andere mensen aan de gedeelde taken werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here