Home Tips 5 redenen waarom een labelmaker van pas kan komen voor je bedrijf

5 redenen waarom een labelmaker van pas kan komen voor je bedrijf

662
DELEN
5 redenen waarom een labelmaker van pas kan komen voor je bedrijf

Voor je bedrijf heb je allerhande kantoorartikelen nodig. Dat gaat van voor de hand liggende zaken als computers en pennen tot enveloppen en nietmachines. Maar wat ook erg goed van pas kan komen in bepaalde situaties op kantoor, is een labelmaker. We geven een aantal voorbeelden waarbij een labelmaker van waarde kan zijn voor je bedrijf.

Verzendingen met geavanceerde labels

Verzend je pakketten voor je bedrijf? Dan heb je ook verzendetiketten nodig. Dat kan bijvoorbeeld erg goed met de Dymo LabelWriter 4XL. Hiermee kun je tot maar liefst 53 etiketten per minuut printen zonder toner of inktlint nodig te hebben. Met de 4XL kun je grote, geavanceerde verzendetiketten met streepjescodes afdrukken. De labelmaker is compatibel met zowel Windows als Mac OS X. Dymo 4XL labels zijn labels met hoge afdrukkwaliteit.

Verzendingen met eenvoudige labels

Wellicht is het voor jou helemaal niet nodig om grote verzendetiketten met streepjescodes af te drukken, maar heb je gewoon simpele etiketten met een naam en een adres nodig. In dat geval ben je beter gediend met een labelmaker die geschikt is voor de kleinere Dymo 99012 etiketten. Dit is een standaardmaat die veel gebruikt wordt voor adresetiketten. Met het juiste apparaat is ook hierbij geen toner of inktlint nodig.

Beter fysiek archiveren

Hoewel digitaal archiveren steeds meer de overhand begint te krijgen, wil dat natuurlijk niet zeggen dat jij met jouw bedrijf niet nog steeds met papier werkt. Als dat het geval is, moet je een fysiek archief aanleggen om documenten te bewaren. Als je wilt voorkomen dat je telkens lang moet zoeken naar documenten, is het handig om mappen en kasten te markeren met een label waarop staat wat erin zit.

Orde in je magazijn

Orde in je magazijn

Heb jij een magazijn? Dan geldt daarvoor eigenlijk hetzelfde als voor je fysieke archief: je wilt niet telkens eindeloos ergens naar hoeven te zoeken. Schep orde in je magazijn door schappen te labelen. Zo weet je wat je op een bepaald schap kunt terugvinden, maar ook waar je iets moet opslaan om het de volgende keer gemakkelijk terug te kunnen vinden.

Bezittingen labelen

In een werkomgeving waar mensen samenwerken, worden regelmatig zaken geleend van elkaar. Ze keren alleen niet altijd netjes terug bij de rechtmatige eigenaar. Om discussies over nietmachines en andere zaken te voorkomen, kan het zinnig zijn om dit soort zaken te markeren met een label waarop staat aan wie of welke afdeling het object toebehoort.

Zo zie je maar dan een labelmaker uitstekend van pas kan komen voor je bedrijf. Ze zijn ook niet zo vreselijk duur, je vindt er gemakkelijk een voor onder de tweehonderd euro. En dat is het gezien bovenstaande handige toepassingen ook wel waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here