Home Blogs 5 promotieartikelen die jouw klanten daadwerkelijk gebruiken

5 promotieartikelen die jouw klanten daadwerkelijk gebruiken

999
DELEN
5 promotieartikelen

Het geeft een goed gevoel als je weet dat jouw promotiemateriaal ook echt gebruikt wordt door je klanten. Laten we eerlijk zijn, niet elk promotiemateriaal is voor iedere klant geschikt. Sommige artikelen zijn seizoensgebonden, andere artikelen zijn een leuke hype die weer voorbij gaat. Daarom hebben we voor jouw vijf promotieartikelen gekozen die niet alleen erg praktisch zijn, maar ook dagelijks gebruikt worden!

Sleutelhangers

Een sleutelhanger is één van die dingen die ons leven makkelijker maakt, maar waarbij je eigenlijk niet stil staat. Niet alleen zorgt een sleutelhanger voor een verzamelplek voor al je sleutels, er zijn ook verschillende extra’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een hanger met een flesopener om makkelijk flesjes en blikjes te openen. Of een drijvende sleutelhanger, die nooit zinkt, wat ideaal is voor op het water. Er zijn tal van opties voor gepersonaliseerde sleutelhangers met jouw bedrukte bedrijfsnaam of logo.

Powerbanks

Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je eigenlijk alles kunt opladen wat via USB oplaadbaar is. De meest gebruikte toepassing is het opladen van je smartphone en tablet.

Let bij de aankoop van een powerbank op de capaciteit. Deze wordt uitgedrukt in mAh, hoe hoger de mAh, hoe vaker je je smartphone kan opladen. Een powerbank bedrukken kan eenvoudig bij Maxilia. Ze leveren een heel breed assortiment bedrukte powerbanks, die ervoor zorgen dat jouw powerbank relatiegeschenk een perfecte mogelijkheid is om jouw bedrijf gunstig te onderscheiden!

Magneten

Magneten zijn onopgemerkt een fantastische uitkomst. Ze zijn uitermate geschikt voor zowel thuis op de koelkast om foto’s en aantekeningen op plaats te houden, als voor op werk bij het gebruik van een whiteboard. Een bedrukte magneet als relatiegeschenk is een geweldige manier voor jouw bedrijf om elke dag gezien en gebruikt worden.

USB sticks

Een USB stick komt voortdurend van pas. Niet altijd is email beschikbaar en soms zijn bestanden veel te groot om te mailen. Een presentatie van huis mee naar werk nemen? Een nieuw besturingssysteem uitproberen? Je favoriete muziek afspelen?  Een stick neem je overal mee naar toe en jouw bestanden zijn direct beschikbaar. Omdat een USB stick vaak belangrijke informatie bevat, verzeker je je ervan dat jouw bedrijfsnaam of logo hiermee positief geassocieerd wordt.

Notitieboekjes

Wie op kantoor werkt weet dat notitieboekjes onmisbaar zijn. Ook al leven we in een digitaal tijdperk, het is altijd makkelijk om snel even iets op te schrijven. Mogelijk herinner je je een boodschap die nog gedaan moet worden, of een afspraak die je even snel moet noteren. Er zijn talloze formaten notitieboekjes beschikbaar (A4, A5, A6 & A7). Kies uit een grote variëteit de omslag die je het liefst hebt, softcover, hardcover, kurk, gerecycled materiaal of karton voor een persoonlijk relatiegeschenk.

Conclusie

Een promotieartikel moet duurzaam, bruikbaar en van een uitstekende kwaliteit zijn. Het heeft geen enkele zin een artikel te schenken wat meteen in een bureaulade verdwijnt of naar de recycling wordt gebracht. Met een technisch product, of door buiten de geijkte paden te denken, schenk je iets unieks en gedenkwaardig, waardoor klanten, elke keer als ze het product gebruiken, met veel plezier aan jouw bedrijf terug denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here