Home Tips 5 producten die het als relatiegeschenk altijd goed doen!

5 producten die het als relatiegeschenk altijd goed doen!

1398
DELEN
5 producten die het als relatiegeschenk altijd goed doen!

Het aanbieden van relatiegeschenken is een attente manier om aangename verhoudingen te onderhouden tot klanten of bedrijfsrelaties. Dit kan zowel extern zijn naar bedrijven of individuen waarmee jouw onderneming een werkverband heeft, maar uiteraard ook intern naar het personeel dat inzet biedt om de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Om voldoende expressie te tonen en een blijk van waardering te geven, kun je een geschenk aanbieden. In het bijzonder lenen horloges zich hier uitstekend voor en kunnen dan ook zeker worden ingezet om een dergelijke attentie te geven.

1 Tissot horloge

Een horloge is een prachtig en duurzaam relatiegeschenk waar menig bedrijfsrelatie dankbaar voor zal zijn. Het Zwitserse horlogemerk Tissot biedt horloges voor zowel dames als heren, in tal van stijlvolle modellen. Er zijn zelfs speciale modellen tussen, met chronografen en touchscreens, waarmee je overal ter wereld bij de tijd zult zijn. Er zijn bovendien sporthorloges in het assortiment en van dusdanig uitstekende kwaliteit, dat deze zelfs zijn te gebruiken tijdens activiteiten als tennis, basketbal of ijshockey. Je zult hier dus zeker indruk mee maken. Een tissot horloge maakt zo tot een uitstekend relatiegeschenk, zeker in de sportbranche.

2 Fossil horloge

Een ander merk horloge dat goed als relatiegeschenk kan dienen is Fossil. Ondanks dat dit een uiterst modern horlogemerk is, heeft het zijn populariteit te danken aan vintage invloeden uit het Amerika van de jaren vijftig. Nieuwe productieprocessen zijn ingezet in combinatie met een creatieve visie, waardoor zelfs de doosjes waarin de horloges aangeboden worden, wereldwijd verzameld worden. Deze verschillen namelijk per seizoen, wat dit tot een uiterst attent en doordacht relatiegeschenk maakt.

3 Renard horloges

De klassieke horloges van Renard zijn door mensen met uiteenlopende leefstijlen te gebruiken. Het zijn modeaccessoires voor iedereen die houdt van moderne materialen en stijlvolle ontwerpen. Elementen uit het verleden die even tijdloos als fascinerend zijn, maken van de horloges creatieve relatiegeschenken voor bedrijfsrelaties. Iedereen zal met trots hun Renard horloge dragen.

4 Titanium horloges

Naast diverse modellen bestaan er uiteraard ook nog verschillende materialen waaruit de horloges kunnen zijn opgebouwd. Het daadwerkelijke klokwerk kan verpakt zijn in houten, metalen, of koperen materialen. Ook de banden kunnen verschillen en mogelijk van leer, synthetisch of ander materiaal zijn gemaakt. Titanium horloges zijn weer van een heel ander slag en ook hiermee zul je hoge ogen slaan.

5 Cadeausets van horloges

Voor de meest invloedrijke bedrijfsrelaties kun je volledig uitpakken met specifieke cadeausets van horloges. Hier vind je doosjes met horloges van diverse merken, verpakt met aanvullende details als extra banden of een horloge set voor hem en haar. Zo kun je variëren tussen welke band je draagt en afwisselen per gelegenheid.  De klant zal hier uiterst door gecharmeerd zijn en de moeite waarderen die je hebt gedaan voor het uitzoeken van een dergelijk geschenk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here