Home Blogs 4 relatiegeschenken met toegevoegde waarde

4 relatiegeschenken met toegevoegde waarde

1296
DELEN
Relatiegeschenken met toegevoegde waarde

Het geven van relatiegeschenken is natuurlijk een echte must: zeker wanneer het om langere samenwerkingen gaan is het belangrijk om even een blijk van waardering te sturen. Maar om nu de zoveelste relatie te zijn die met een standaard setje pen en kladblok aan komt zetten is ook zo knullig. Een relatiegeschenk mag namelijk leuk zijn, maar het moet ook zeker wel professioneel en creatief zijn en toegevoegde waarde hebben. Kom je er even niet uit? Dan kijk je gewoon even in dit lijstje vol leuke relatiegeschenken die ook nog eens toegevoegde waarde hebben.

1. USB stick bedrukken

Laat een USB stick met logo en eventueel zelfs pay-off bedrukken. Op deze manier laat je niet alleen zien dat je de samenwerking waardeert, maar promoot je jouw eigen onderneming én geef je de zakenrelatie iets wat ook daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft. Een USB stick is natuurlijk altijd handig – in welke branche je jezelf ook bevindt. Het is dan ook bij uitstek geschikt als relatiegeschenk in het thema ‘klein maar fijn’!

2. Keukenschort bedrukken

Zoek je een relatiegeschenk waar iets meer humor achter zit, en ben je de kerstpakketten even beu? Laat dan een leuk keukenschort bedrukken. Natuurlijk komen hier je merknaam en logo op te staan, maar je kan ook nog een leuke afbeelding of een grappige quote laten drukken. Daarnaast is een keukenschort natuurlijk super handig, en zal het door vele mensen gedragen worden.

3. Creatieve koffie mok

Koffie en thee mokken, we krijgen er maar geen genoeg van. Zeker niet wanneer het om relatiegeschenken gaat. Nu is de kans natuurlijk groot dat je zakenrelaties meerdere mokken ontvangen rondom deze tijd van het jaar, maar dat maakt de toegevoegde waarde er zeker niet minder op. Zorg wel dat je er tussenuit springt en kies voor een creatieve, unieke of humoristische bedrukking om je zakenrelatie weer even een lach op het gezicht te toveren. Daarnaast zijn de mokken natuurlijk een ideaal promotiemiddel: ze eindigen waarschijnlijk in de bedrijfskantine waar meerdere mensen eruit zullen drinken. Jouw merknaam en logo zullen dus door vele handen gaan!

4. Stressballen

Een leuk geschenk om te geven en om te krijgen: de stressbal. Waar ze een aantal jaar geleden ontzettend populair waren, zie je ze nu steeds minder op de bureaus terug. En dat is natuurlijk jammer: deze super toffe gadget is toch wel erg fijn. Net als de andere geschenken laat je ook de stressbal natuurlijk bedrukken met merknaam en logo, en wellicht iets anders leuks. Voeg een knipoog toe in je boodschap zodat je zakenrelatie iedere keer dat hij of zij naar de stressbal grijpt, even aan je denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here