Home Blogs 3 Unieke, creatieve geschenken voor relaties of medewerkers

3 Unieke, creatieve geschenken voor relaties of medewerkers

1300
DELEN
unieke relatiegeschenken

Het jaar zit er alweer bijna op, en het is tijd om eens over de bedankjes na te gaan denken. Nu kun je natuurlijk weer uren rond gaan neuzen in de kerstpakket trends van 2018, maar je kan het ook een keer anders aanpakken. Door een leuk, klein, uniek en creatief geschenk te geven, laat je eens een andere indruk achter. Of je deze geschenken nu geeft aan je zakelijke relaties of je medewerkers: je tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van de ontvanger!

1. Petjes laten bedrukken

Nu hoeft niet iedereen een fervent petten drager te zijn, maar een pet heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Een pet is natuurlijk super handig om even snel op te zetten wanneer het weer eens regent, en super leuk om medewerkers en relaties met elkaar te verbinden. Het bedrukken van petjes kan ook voor erg veel plezier zorgen tijdens een bedrijfsevenement of een relatiedag. Maak petjes met je logo erop, zodat medewerkers en/of opdrachtgevers elkaar overal kunnen herkennen als onderdeel van de community. Of ze nu aan het werk zijn, onderweg, of gewoon in hun vrije tijd met de hond aan het wandelen zijn. Hoe meer petjes, hoe meer vreugde!

2. Een keukenschort

Of wat dacht je van het bedrukken van een keukenschort? Hoe je het ook wend of keert: iedereen staat wel eens in de keuken. Is het geen ontzettend leuk idee dat jouw medewerkers en/of relaties straks in de keuken staan met jouw keukenschort? Bedruk het schort met een leuke, grappige quote, en voeg vervolgens (niet te opvallend) jouw logo toe. Niet alleen is dit een leuk geschenk, ook bezoekers van de ontvanger zullen het schort (en dus ook jouw logo) meerdere malen kunnen bewonderen. Want laten we eerlijk zijn: hoe vaak krijg jij nu een schort van je baas of zakenrelatie?

3. Een stressbal

Eerlijk is eerlijk: een stressbal geven (of krijgen) is altijd leuk. Niet omdat iedereen stress heeft, maar vooral omdat iedereen het heerlijk vindt om af en toe flink hard in zo’n balletje te knijpen. Bedruk de stressbal dan ook met een leuke quote, en natuurlijk wederom jouw logo (en eventueel slogan)! Leuk voor je medewerkers, maar ook voor je opdrachtgevers. Geef ze er dan wel een aantal, zodat ook zij het uit kunnen delen aan hun medewerkers.

PS. Dit is natuurlijk niet het beste geschenk wanneer jij als werkgever, veel stress bezorgd onder je medewerkers. In dat geval kun je beter voor een petje kiezen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here