Home Blogs 10 redenen om een privévliegtuig te kopen / huren

10 redenen om een privévliegtuig te kopen / huren

2526
DELEN
Privevliegtuig kopen

Een privévliegtuig kopen of huren kan veel belangrijke voordelen opleveren voor ondernemers. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer bedrijven onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een privévliegtuig te kopen of te huren. Uiteindelijk wordt de stap vaak gezet, vooral omdat de voordelen bijzonder aantrekkelijk zijn. Wij hebben 10 belangrijke redenen om een privévliegtuig te kopen of te huren voor je verzameld.

 1. Profiteren van een directe vlucht

Veel bestemmingen kunnen met gewoon vliegverkeer niet in één keer worden bereikt. Het is nodig om over te stappen. Dit is niet alleen vervelend, maar het kost ook tijd en tijd is geld. Wanneer je vliegt met een privévliegtuig, dan profiteer je altijd van een directe vlucht.

 1. Vliegen op je eigen tijd

Een groot voordeel van het vliegen met een privévliegtuig is wel dat het vliegtuig vertrekt wanneer jij wilt. Je komt dus nooit te laat voor je vlucht, maar je hoeft ook nooit lang in het vliegtuig te wachten tot je kunt vertrekken of totdat alle andere passagiers aan boord zijn.

 1. Vliegen naar veel regionale vliegvelden

Binnen Europa kun je naar meer dan tweeduizend verschillende regionale vliegvelden vliegen. Hierdoor komt het niet snel voor dat je niet direct naar een regio kunt vliegen waar je moet of wilt zijn.

 1. Altijd een luxe zitplaats

Zeker tijdens lange vluchten krijg je in een gewoon vliegtuig snel last van het ongemakkelijk zitten. Dit is niet nodig als je vliegt met een privévliegtuig. Er zitten namelijk zeer comfortabele stoelen in met een zee van beenruimte. Er zijn kleine privévliegtuigen, met twee luxe stoelen, maar er zijn ook grotere exemplaren met wel tien luxe zitplaatsen. 

 1. Een sterker bedrijfsimago

Wanneer je een privévliegtuig huurt, dan zorg je ervoor dat je bedrijfsimago versterkt. Een privéjet geeft aan de buitenwereld de boodschap af dat het je onderneming financieel goed gaat.

 1. Een vaste prijs per vlucht

Bij het huren van een privévliegtuig betaal je een vaste prijs voor een vlucht in combinatie met het vliegtuig van je keuze. Je betaalt dus evenveel voor 5 passagiers als voor 10 passagiers. Ook stijgt de prijs niet als je meer bagage meeneemt.

 1. Je kiest alles zelf

Jij bepaalt op welke dag je vliegt, jij bepaalt op welke tijd je vliegt en jij bepaalt waar je naartoe vliegt. Je kunt alles zelf beslissen wanneer je gebruik maakt van een privévliegtuig.

 1. Meerdere vluchten schakelen

Je kunt makkelijk meerdere zakelijke afspraken in verschillende landen op een enkele dag plannen als de bestemmingen op goede afstand van elkaar liggen. Met alle gemak handel je een meeting in Frankrijk en een meeting in Duitsland in een enkele werkdag af.

 1. Geen last van vermoeidheid

Het vliegen met een privévliegtuig is comfortabel en je kunt tijdens de vlucht doen wat je wilt. Hierdoor krijg je tijdens en na de vlucht geen last van vermoeidheid.

 1. Tijd optimaal benutten

Je kunt je tijd optimaal benutten door met een privévliegtuig te vliegen. Je hoeft niet twee uur van tevoren aanwezig te zijn, je staat niet in lange wachtrijen voor het afgeven van bagage of een paspoortcontrole, je hoeft niet eindeloos langs balies te schuifelen en hebt geen last van massa’s mensen die je ophouden. Kortom, de tijdsbesparing is groot.

Ben je overtuigd van de voordelen van het kopen of huren van een privévliegtuig? De volgende stap is om een betrouwbare partij te zoeken waarbij dit mogelijk is. Dutch Aviation Partner is een dergelijke partij. Bij hen kun je een privévliegtuig huren of kopen.

1 REACTIE

 1. Zeker mooie voordelen, maar ik vraag me wel af wat het dan precies kost. Aangezien zelfs de business class voor de meeste mensen al veel te duur is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here