Meest Uitgebreide Zakelijke Nieuwssite

Gratis E-book
 

Gordijnateliers investeren in toegevoegde waarde

509 keer gelezen
Gebaseerd op: 
Body: 

Gordijnateliers blijven investeren in het creëren van toegevoegde waarde. Ook zij hebben het zwaar vanwege de laagconjunctuur. Atelier Elti heeft onlangs Gardisette overgenomen. Dick Bos, directeur van Elti, verklaart dat het bedrijf door de overname meer kan betekenen voor zijn klanten. Voorheen bestond de productie vooral uit confectie, maar door de acquisitie zijn daar handelsactiviteiten met stoffen bijgekomen.

Elti heeft als andere pluspunten de korte levertijden, snelle service en soepele communicatie. Elti kan klanten bedienen vanuit de vestigingen in Lexmond, Sprang-Capelle, Vierlingsbeek en Etten-Leur. Ook Woko Gordijnatelier wil een totaalpakket aanbieden aan de woninginrichter. Directeur Rob Wonnink stelt dat er twee soorten ateliers bestaan. Ten eerste de ateliers die zich op grote ketens als Leenbakker en Gamma richten, en ten tweede ateliers die zich geheel richten op woninginrichters. Woko behoort tot de tweede groep. Woko werkt met stoffen uit eigen collectie en kan daardoor extra snelheid bieden.

Vadain uit Genemuiden is een van de grootste ateliers van Nederland. Het atelier beschikt over machines die meerdere banen aan elkaar kunnen stikken alsook over meerdere plooiautomaten.

© Profnews 2015 - Disclaimer