Meest Uitgebreide Zakelijke Nieuwssite

Gratis E-book
 

Home Trade Center in Nieuwegein richt Profitplein in

224 keer gelezen
Gebaseerd op: 
Body: 

Het Home Trade Center te Nieuwegein zal tijdens de najaarsbeurs een Profitplein inrichten, waar exposanten hun oplopende oude voorraden kunnen aanbieden. Na de beurs zal het Profitplein tot eind 2009 open blijven. Zowel bestaande als tijdelijke deelnemers aan het Home Trade Center mogen hun incourante goederen aanbieden in de voordeelhoek. Het thema van de najaarsbeurs is `Keep on moving`.

Het Profitplein zal zich op de tweede verdieping bevinden. Een woordvoerder verklaart dat exposanten die hun oplopende voorraden aanbieden op het Profitplein, daardoor ruimte scheppen om de stand te voorzien van nieuwe collecties. Het Protifplein is een reactie op de economische tegenwind. Exposanten moeten zelf bepalen of ze aan het plein deelnemen. De organisatie van de beurs speelt slechts een faciliterende rol.

Het Home Trade Center heeft de ambitie om uit te groeien tot hét beurscentrum van Nederland. Eerder dit jaar werd de Home Boxx Experience afgeblazen. Het was de bedoeling dat aanbieders van woondecoraties hun producten tegelijkertijd met de meubelbeurs zouden etaleren. Er was echter gebrek aan belangstelling, en dat hangt samen met de onzekerheid in de markt.

© Profnews 2015 - Disclaimer